Recreatievilla's

Recreatievilla's Watervillaparck Giethoorn

Watervillaparck Giethoorn valt deels onder beschermd dorpsgezicht: een gebied met een bijzonder, cultuurhistorisch karakter. Daarom zijn de 18 6-persoons recreatievilla’s  binnen dit project ontworpen met respect voor de omgeving en het oude Giethoorn. Je ziet het onmiddellijk aan het rietgedekte dak en de karakteristieke kleuren en materialen: dit is écht Giethoorn. Toch gaat de historie hier hand in hand met een moderne uitstraling en afwerking. De recreatievilla’s op Watervillaparck Giethoorn hebben daarmee een compleet eigen identiteit. Zeg maar gerust uniek!

Traditioneel en toekomstbestendig

Qua look en feel sluiten de recreatievilla’s Watervillaparck Giethoorn naadloos aan bij de traditionele architectuur van het dorp. En toch zijn ze helemaal van nu en toekomstbestendig, zowel in ontwerp als uitstraling. We bouwen de villa’s op ‘schiereilandjes’: huuspollen. Net zoals de bestaande woningen in Giethoorn. Daarnaast situeren we de recreatievilla’s zo dat je straks geniet van een mooi en natuurlijk uitzicht.

Onderhoudsarm en duurzaam

De 6-persoons recreatievilla’s in Giethoorn zijn traditioneel gebouwd en van hoge kwaliteit. Het recreatievastgoed van Van Wijnen laat bij realisatie en gebruik een zo klein mogelijke ecologische voetdruk achter. Een geruststellende gedachte. Kortom, de aanschaf van een recreatievilla op Watervillaparck Giethoorn is een duurzame investering.
Geïnteresseerd in een recreatiewoning op Watervillaparck Giethoorn?
Bekijk de brochure