Locatie

Locatie Watervillaparck Giethoorn

Het park is gelegen aan de Kloostersteeg 2, 8355 AA Giethoorn

Giethoorn biedt een unieke mix van rust en levendigheid die je bijna nergens anders treft. De recreatievilla’s van Watervillaparck Giethoorn zijn landelijk gelegen. Hier wordt de stilte alleen verstoord door het gekabbel van het water tegen je aanlegsteiger en het geluid van vogels. Meer ‘zen’ dan dit krijg je het niet!
Bekijk de parkplattegrond

Ongekende recreatiemogelijkheden

Een schitterend, waterrijk gebied vol bijzondere flora en fauna. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden gaat naadloos over in Giethoorn. Die geweldige natuur krijg je als bonus bij je recreatievilla op Watervillaparck Giethoorn. Dat biedt volop mogelijkheden. Hoe ga jij dit prachtige natuurgebied verkennen – wandelend, fietsend of varend in je sloepje?

Gastronomie en cultuur

Maar soms wil je reuring. Mensen zien. Lekker eten. Gezelligheid! Dat treft. Om de hoek bij Watervillaparck Giethoorn vind je het bekende restaurant De Lindenhof, goed voor een onvergetelijke gastronomische ervaring. Twee Michelinsterren maar liefst. Wil je meer keuze in horeca-aanbod, dan biedt de dorpskern van Giethoorn een keur aan sfeervolle restaurants en cafés. Giethoorn is ook een dorp met hart voor cultuur. Je vindt er meerdere musea en galeries, met steeds nieuwe en verrassende exposities.
Geïnteresseerd in een recreatiewoning op Watervillaparck Giethoorn?
Bekijk de brochure